Overnachten in Amsterdam

INNSiDe by Meliã Amsterdam

Samen met het naastgelegen hotel INNSiDe by Meliã Amsterdam bieden wij u nóg meer mogelijkheden! INNSiDe Amsterdam beschikt over 328 kamers, een restaurant, Lobby Bar Tierra, Skybar Cielo, Fitness Studio, vergaderzalen en een parkeergarage. Zo kunt u na een lange dag vergaderen uitrusten in het hotel.

INNSiDe Amsterdam is perfect gelegen naast Atrium Meeting Centre en in het hart van het zakendistrict Zuidas en op slechts 6 minuten met de trein van de luchthaven Schiphol. Het is een korte wandeling naar het metrostation met directe toegang tot het centrum van Amsterdam.

Cielo, INNSiDe Amsterdam’s Sky Bar op de 19e verdieping biedt een moderne Spaanse keuken met een adembenemend uitzicht over de stad. Tierra, de lobbybar en het restaurant bieden de hele dag door service, variërend van een snelle kop koffie of een take-away sandwich tot een uitgebreid driegangendiner.

De Fitness Studio is een ultramoderne fitnessruimte. Met de digitale fitnesssoftware, INFIT, kunt u de klok rond trainen, zodat u zich elk moment goed kunt voelen. U kunt gebruik maken van E-fitnesstoestellen met de nieuwste technologie, gratis handdoekenservice, gratis water en er is 24 uur een virtuele personal trainer aanwezig.

INNsIde Amsterdam Zuidas Atrium

De kamers

Test het comfort van uw matras, geniet van het uitzicht of ga Netflixen. Ontdek een kamer met alles wat u verwacht en meer. Laat INNSiDe Amsterdam u verrassen met details en diensten op maat van uw behoeften.

INNSiDe Amsterdam biedt vier verschillende type kamers aan: INNSiDe Guestroom, INNSiDe Premium room, INNSiDe Loft en INNSiDe Townhouse.

Elke type kamer beschikt over gratis wifi, (werk)tafel voor twee, King-size of Twin bedden, Chromecast op TV, badkamer met regendouche, Sampar merk badkamer amenities, minikoelkast, laptop kluis met lader en Black Mambo Haardroger. Daarnaast beschikken de Premium room, Loft en Townhouse over een yogo-mat, badjassen en slippers. De loft heeft als extra Koffieboeken en een Nespresso koffiezetapparaat op de kamer staan.  The Townhouse heeft alles wat de Loft heeft, maar om het extra bjizonder te maken, beschikt deze kamer over een Retro-Game console. Zo kunt u na het bezoeken van de binnenstad van Amsterdam of vergaderen een spelletje spelen.

INNSiDe Amsterdam

Congressen & Events

Bent u van plan om een meerdaags congres of evenement te organiseren? Dan kunnen uw gasten overdag samenkomen bij Atrium Meeting Centre en overnachten in het naastgelegen hotel: INNSiDe by Meliã Amsterdam.

INNsIde Amsterdam Zuidas

Duurzaamheid

Duurzame belofte

De wereld is een wonder om te verkennen, rond te zwerven en te ontdekken. Maar we moeten wel ons steentje bijdragen om het zo te houden – daarom hebben ze bij INNSide Amsterdam elk moment volgepropt met milieuvriendelijke accenten. Zodat u gelukkig bent en de planeet aarde ook.

INNSiDe Approves

Wilt u iets kopen voor de co-extraordinaire in uw leven? INNSide Amsterdam heeft de allerbeste herbruikbare & gerecyclede producten, plus tal van lokale lekkernijen, in onze hotels. Ze zijn beschikbaar voor verkoop, zodat u uw geliefden kunt trakteren – of uzelf.

INNSiDe Amsterdam Zuidas

Catering service

Goed eten is is erg belangrijk en zorgt voor een nieuwe en energieke boost. Wij verzorgen hoogwaardige catering met alle plezier voor uw ontbijt, breaks, lunch, (netwerk)borrel, buffet of diner.

Parkeren

Het Atrium Gebouw beschikt over een ondergrondse parkeergarage. Hierdoor is het Atrium Meeting Centre zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar via Station Amsterdam Zuid, ringweg Zuid en de A10.

Audiovisuele ondersteuning

Onze zalen zijn voorzien van professionele en moderne audiovisuele apparatuur. Ook kunnen wij technische assistentie verzorgen zodat u zorgeloos kunt vergaderen.

Dedicated hostess service

Een hartelijk en vriendelijk ontvangst is erg belangrijk. Atrium Meeting Centre team bestaat uit representatieve hostessen die fungeren als eerste aanspreekpunt voor u en uw gasten.

Video conference

In elke zaal kunnen wij een videoconference verzorgen. Zo bespaart u tijd en geld en kan er toch efficiënt en gericht vergadert worden.

Overig

Met veel plezier bellen wij een taxi, reserveren wij een tafel in een goed restaurant of regelen wij hotelkamers voor u en uw gasten.
Top