Info

Benieuwd hoe een dag bij Atrium Meeting Centre eruit ziet? Bekijk de video!

Bereikbaarheid

Atrium Meeting Centre is gevestigd in het Atrium Gebouw en bevindt zich op de bruisende Amsterdamse Zuidas. Het bruisende hart van Amsterdam, beter bekend als de Zuidas, is Europa’s best bereikbare locatie. Schiphol Airport bevindt zich op 15 minuten afstand per taxi of openbaar vervoer. Wanneer u liever met de auto komt beschikt het Atrium over een ondergrondse parkeergarage met voldoende parkeerplekken.

Zuidas Amsterdam

Door de combinatie van moderne kantoorruimte en de bekende gevestigde grote bedrijven is de Zuidas uitgegroeid tot de zakelijke locatie van Nederland. De bedrijvigheid, de groeiende aantallen bedrijven en de bruisende leefomgeving maken de Zuidas een aantrekkelijke locatie voor de zakelijke markt. De Zuidas heeft een breed en groeiend aanbod van hoogwaardige faciliteiten waaronder hotels, bars, restaurants, supermarkten en fitnesscentra.

Meeting rooms

Atrium Meeting Centre biedt 17 multifunctionele vergaderzalen en een high end auditorium voor 2 tot 122 personen. Alle zalen zijn voorzien van comfortabele stoelen, de modernste interieur en de nieuwste apparatuur. Tussen de zalen bevinden zicht twee unieke en elegante vergaderfoyers, welke ideaal zijn voor registraties, borrels, netwerkbijeenkomsten, diners en andere zakelijke aangelegenheden.

Hybride Meetings

Nu ook bij Atrium Meeting Centre: Hybride meetings! Wilt u graag uw bijeenkomst of event toch door laten gaan in coronatijd? Dan is hybride de oplossing! De meeting vindt fysiek plaats op locatie, hierbij mogen er een aantal deelnemers aanwezig zijn. Dit hangt af van welke maatregelen op dat moment gelden vanuit het RIVM. De overige deelnemers kunnen vanuit huis deelnemen aan uw meeting of event. Interesse? Alle techniek (geluid, microfoon en webcam) is al beschikbaar vanaf €75,- per dag. Neem contact op met onze Meeting Experts.

Eten en drinken

Tijdens uw bijeenkomst in Atrium Meeting Centre kunt u genieten van het high-end catering concept: Famous Flavours. Tijdens een evenement of bijeenkomst ervaren we catering als een ‘moment van’ geluk ”in plaats van een verplicht onderdeel. Genieten van smaakvol en lekker eten. Het gepassioneerde team van Famous Flavours Restaurants staat voor je klaar.

Vijfsterrenservice

Onze professionele en ervaren hostessen bieden hoge en gastvrije vijfsterren service, zodat u zich alleen nog maar hoeft de focussen op de invulling van uw meeting. Wij zorgen ervoor dat de gewenste catering op de afgesproken tijd voor u en uw gasten klaar staat. Daarnaast verzorgen wij ontbijt, lunch, diner en organiseren tevens (in)formele borrels en diners. Alle catering wordt verzorgd door Restaurant á Deauville, te vinden op de begane grond van het Atrium gebouw.

Atrium Meeting Review ster locatie 2022

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in het Atrium Meeting Centre!

ONZE 5-STERREN SERVICE

Atrium Meeting Centre onderscheidt zich door haar professionele vijf sterren service. U kunt zorgeloos vergaderen, wij regelen de rest. En dat doen wij met een grote glimlach en een passie voor hospitality.

Catering service

Goed eten is is erg belangrijk en zorgt voor een nieuwe en energieke boost. Wij verzorgen hoogwaardige catering met alle plezier voor uw ontbijt, breaks, lunch, (netwerk)borrel, buffet of diner.

Parkeren

Het Atrium Gebouw beschikt over een ondergrondse parkeergarage. Hierdoor is het Atrium Meeting Centre zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar via Station Amsterdam Zuid, ringweg Zuid en de A10.

Audiovisuele ondersteuning

Onze zalen zijn voorzien van professionele en moderne audiovisuele apparatuur. Ook kunnen wij technische assistentie verzorgen zodat u zorgeloos kunt vergaderen.

Dedicated hostess service

Een hartelijk en vriendelijk ontvangst is erg belangrijk. Atrium Meeting Centre team bestaat uit representatieve hostessen die fungeren als eerste aanspreekpunt voor u en uw gasten.

Video conference

In elke zaal kunnen wij een videoconference verzorgen. Zo bespaart u tijd en geld en kan er toch efficiënt en gericht vergadert worden.

Overig

Met veel plezier bellen wij een taxi, reserveren wij een tafel in een goed restaurant of regelen wij hotelkamers voor u en uw gasten.
Top